Bilete Brasov: Concert Pinholes la Rockstadt - 17 feb '22, ora 19:00 - Rockstadt

Brasov: Concert Pinholes la Rockstadt

Rockstadt, Brasov

joi, 17 februarie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 17 februarie trupa Pinholes te invită la Rockstadt la concert. Open doors: ora 16:00 Concert live: ora 19:00

Pinholes s-au format în 2011 în Iași și manipulează o intersecție de stiluri - de la alternative la post-rock, art-rock sau shoegaze, sub forma unui val de sunet și haos ținut sub control. În 2013 apare primul album - Zmei, o colecție de 10 piese înregistrate în dormitor, de la balade dramatice, introspective - Camera, Haotic, la “simple 3 chord rock songs” - Avem un Loc, Cum?, Dincolo de rai, sau cântece netradiționale - Poza, Dialog - 2 piese ce vor cizela sunetul Pinholes în viitoarele lansări.Zmei este bine primit, ca o carte de vizită Pinholes, iar piese precum Avem un Loc sau Poza, prind tracțiune în playlist-ul Radio Guerrilla. 2014 începe cu un Guerrillive Radio Session cu Bogdan Serban în Energiea, București.

2015 - Era Pietrelor Neșlefuite, al doilea full-length e lansat la începutul anului. Formatul de 10 piese este păstrat iar EPN, o metaforă schizofrenică a intimității umane, lovește ca o durere fantomă și iși împinge membrii formației tot mai mult spre marginea prăpastiei. Cu Porcul Spinos, Balada împăratului ros, Lungul drum spre mediocritate, Hena sau 4 ore, Pinholes începe să iși diversifice stilul și începe căutarea unui sunet proriu. EPN pune mai multe întrebări decât oferă răspunsuri.


Începând cu 2015 apare și primul bootleg din seria Haotic, un proiect live ce surprinde periodic evoluția pieselor Pinholes, în concert.
Sputnik EP - 2017, lansat ca și split-EP împreună cu Nava Mamă - 3 piese scurte și prima colaborare cu Real Sound and Vision studio din Bucuresti, sub tutela lui Victor Panfilov.


2019 - se lansează Dorumetru, un apogeu melodramatic pentru Pinholes, un album ce explorează fragilitatea amintirilor, a dorului și senzația de izolare în lipsa lor. Titlul albumului este inspirat de o sculptură a lui Valentin Vârtosu, iar temele versurilor îl pun pe Don Quijote (Scriu, rescriu și tremur) în universul Iona (Naia) și al micului prinț (Cincisuteunumilioane), iar piese precum Zagadka, Când Pluto era planet sau Dendrarium, împing înainte căutarea unei identități.


2020 - Lovește pacostea globală, iar ceea ce trebuia să fie cel mai bun an din istoria trupei se transformă în liniște. EP-ul Muzică de lift Durere Fantomă cade fără să scoată nici un sunet când lovește pământul.


La aproape 10 ani de la formare, Pinholes înca sunt o nucă greu de spart, greu de înțeles. Muzica este una inconfortabilă în simplitatea ei naivă. Influențele trupei sunt o bibliotecă psihotică. De la șlagăre din Republica Moldova la romanțe Românești, de la Mitoș Micleușanu la Marin Sorescu, de la simple rocknroll songs la perioada ariană a lui David Bowie. Reușesc să încorporeze în aceeași pictură piese ce trec de la Alexandru Andrieș la Maria Tănase, îmbie Ada Milea cu Luna Amară. Totul e învelit în contextul unui val de chitări distorsionate și ritmurile de tobe ale unui trib crescut cu heavy metal de școală veche.


Muzica și versurile Pinholes încorporează zgomotul a tot ceea ce s-a auzit până acum, fără a suna la fel.


Conditii access concert:
Participarea la spectacol și accesul în locație se face în conformitate cu normele legale în vigoare și NUMAI în urma scanării codului QR al Certificatului Verde COVID-19 și în baza biletului de spectacol valid.


Participarea și accesul sunt permise doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Excepție de la aceste reguli sunt copii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.


Vă reamintim că noile norme prevăd obligativitatea purtării măștii de tip medical sau FFP2 în toate spațiile comune ale locației: culoare de circulație, toaletă, bar când vă ridicați de la masa. Excepție de la purtarea măștii o fac copii cu vârsta mai mică de 5 ani.


Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de mai sus iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.
Capacitatea locației este de 30% din maximul capacității admise și nu există reduceri sau gratuități pentru minori astfel că toate persoanele participante la spectacol trebuie să dețină bilet valabil. Pentru persoanele minore este necesară prezentarea documentelor care atestă vârsta la momentul accesului în locație.


În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.