Bilete Argeș: Concert Grimus - lansare ABANDONIC la Crama Marcea - 28 mai '22, ora 19:30 - Crama Marcea

Argeș: Concert Grimus - lansare ABANDONIC la Crama Marcea

Crama Marcea, Ștefănești (Ştefãneşti, Argeș)

sâmbătă, 28 mai '22, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Grimus lansează noul album ABANDONIC live în concert la Crama Marcea (jud. Argeș) pe 28 mai
Sâmbătă seara, 28 mai, clujenii de la trupa Grimus vin la Crama Marcea, în jud. Argeș, pentru un concert pentru a prezenta un nou album de studio – ABANDONIC! Concertul va avea loc la Crama Marcea (Ștefănești, jud. Argeș), în aer liber, iar biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 65 de lei. Accesul publicului se va face de la ora 18:00, iar după concert, de la ora 22:00, va fi proiectată finala Ligii Campionilor. Stocul de bilete este limitat!

Grimus – Soarele (răsare și singur) (official video)
https://youtu.be/3tj70sYB3F8

Abandonic s-a născut în anul 2020 în lockdown, în incertitudine și izolare, la distanță de tot ceea ce a însemnat normal până în acel moment. Majoritatea ideilor au fost compuse acustic, trimise colegilor de trupă și construite fără să ne întâlnim propriu-zis. Le-am păstrat în stadiul de machete până în punctul în care am reușit să ne întâlnim în studio și să le înregistrăm.

Numele albumului se referă la teama de a fi abandonat și surprinde cumva atmosfera generală din piese, sunetul singurătății, neliniștii dar și al unei așteptări încremenite, o furie surdă. Unele versuri sunt repetate obsesiv, la fel cum rutina zilelor se reflecta în mod obsesiv în gânduri. Abandonic s-a definitivat în timp ce lumea pe care o știm a trecut de la pandemie la război, e o oglindă a nesiguranței noastre în fața unor evenimente pe care nu le putem controla. E speranța noastră la o lume mai vie, mai sinceră și mai puțin suferindă.” – Grimus

Grimus – Apatrizi (official video)
https://youtu.be/uTpE_Ph4kr0

Abandonic este primul album Grimus cu piese în totalitate în limba română. Acesta este deja disponibil pentru streaming și download digital pe rețelele de specialitate!

Stream & download ABANDONIC:
https://lnk.to/abandonic

Hai așadar sâmbătă seara, pe 28 mai, la concertul de lansare Grimus de la Crama Marcea! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

https://www.youtube.com/grimusworld/

https://www.facebook.com/grimusworld/
https://www.instagram.com/grimusofficial/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.