Bilete A-C Leonte & The BASH - Showroom Original ⨯ Expirat - Online

A-C Leonte & The BASH - Showroom Original ⨯ Expirat

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Primul sezon al seriei de concerte online Showroom Original ⨯ Expirat se încheie cu A-C Leonte & The BASH în premieră pe 16 iulie. Tuturor ne-a fost dor de concerte, de experiența muzicii live, de schimbul de energie dintre scenă și public. Așa că începând cu primăvara lui 2021 am readus pe scenă câteva dintre cele mai apreciate trupe ale scenei alternative pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music și găzduite de Expirat! Periodic, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom – „Netflixul de concerte” – a avut premiera în exclusivitate câte un concert din seria Showroom Original ⨯ Expirat. Primul sezon al seriei se încheie vineri, 16 iulie, la ora 20:00 cu concertul A-C Leonte & The BASH.

A-C își continuă aventura sonoră alături de colaboratorii ei constanți, Tavi Scurtu (tobe), Albert Tajti (clape, bass synth) și Alex Arcuș (saxofon, flaut, bass synth), trecând peste orice regulă și categorisire, pentru că muzica prezentului nu trăiește decât prin inovație și are ca singură condiție starea de libertate. Dincolo de melanjul dens în care se contopesc fără urmă de sudură explorările infinitului electronic și respirația organico-acustică, muzica dezvăluie atât în conștiința muzicienilor, cât și în cea a ascultătorilor, ideea de transcendență, de relaționare cu ceea ce este mai presus și dincolo de starea de spirit necesară pentru simpla supraviețuire în lumea materială.
„Muzica este pentru mine o fidelă purtătoare de emoție, având în același timp abilitatea de a modela, de a conecta, de a metamorfoza spațiul și de a produce schimbare. Este responsabilitatea noastră, a muzicienilor, cum canalizăm această putere transformatoare. De aceea, eu aleg ca arta mea să fie mijloc de transport al iubirii, al treziei, al prezentului, al iertării, al vindecării.” – A-C Leonte
Biletele la premiera online de pe 16 iulie a concertului A-C Leonte & The BASH – Showroom Original ⨯ Expirat se găsesc pe www.iabilet.ro și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului A-C Leonte & The BASH – Showroom Original ⨯ Expirat pe 16 iulie de la ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.


Seria Showroom Original ⨯ Expirat a debutat în martie 2021, și de-a lungul a nouă episoade a prezentat concerte complete înregistrate cu Omul cu șobolani, Eyedrops, Kumm, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Lucia & Muse Quartet, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și A-C Leonte & The BASH.


Despre Overground Showroom
OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.
https://showroom.overground.ro